Detalii Vinete evantai
Vanata se cresteaza pe lung incepand de la varf spre codita, fara a taia pana jos, sa obtinem un evantai. Uleiul cu oregano se face pasta in blender, sau il striviti cu chestia aia pisat usturoi...ce aveti la indemana Se sareaza feliile de vanata pe ambele fete, se ung apoi cu uleiul aromat cu oregano. Se presara apoi parmezan(cat mai mult, eu am avut doar un pic, as mai fi pus) Se insereaza apoi cate 2 felii de rosii intre crestaturi Se mai unge cu restul de ulei vanata pe dinafara si mai presarati parmezan daca vreti. Se pune in tava de copt. se da la cuptor 45 min la 200C.
Vanata se cresteaza pe lung incepand de la varf spre codita, fara a taia pana jos, sa obtinem un evantai. Uleiul cu oregano se face pasta in blender, sau il striviti cu chestia aia pisat usturoi...ce aveti la indemana Se sareaza feliile de vanata pe ambele fete, se ung apoi cu uleiul aromat cu oregano. Se presara apoi parmezan(cat mai mult, eu am avut doar un pic, as mai fi pus) Se insereaza apoi cate 2 felii de rosii intre crestaturi Se mai unge cu restul de ulei vanata pe dinafara si mai presarati parmezan daca vreti. Se pune in tava de copt. se da la cuptor 45 min la 200C.