Detalii Peste cu sos acrisor aromat
Peste se prajeste simplu, doar cu sare, fie in cuptor (daca puneti pastravi intregi), fie in tigaie (pentru fileuri). Eu am uns fileurile cu ulei si le-am prajit pe tigaia grill. 1. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei. 2. Cand e moale se adauga morcovul razuit, patrunjelul, salvia si usturoiul tocate si oregano. Se lasa la calit inca cateva minute. 3. Se adauga o cescuta de apa, sucul de lamaie si sare si piper. Se lasa la fiert la foc mic pana morcovul e moale 4. Se ia de pe foc si se mixeaza in blender 5. Se pune fierbinte peste peste.
Peste se prajeste simplu, doar cu sare, fie in cuptor (daca puneti pastravi intregi), fie in tigaie (pentru fileuri). Eu am uns fileurile cu ulei si le-am prajit pe tigaia grill. 1. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei. 2. Cand e moale se adauga morcovul razuit, patrunjelul, salvia si usturoiul tocate si oregano. Se lasa la calit inca cateva minute. 3. Se adauga o cescuta de apa, sucul de lamaie si sare si piper. Se lasa la fiert la foc mic pana morcovul e moale 4. Se ia de pe foc si se mixeaza in blender 5. Se pune fierbinte peste peste.