Bulete de linte:PREPARARE: 1.

Se fierbe lintea 30min in apa multa cu o foaie de dafin, se strecoara. 2.

Se mixeaza lintea cu ceapa si cu usturoiul. 3.

Se amesteca apoi cu ouale, mararul tocat marunt si morcovul dat pe razatoarea mica. 4.

Se potriveste gustul cu sare si piper. 5.

Se adauga pesmet pana devine o pasta modelabila (aproximativ 8 linguri). 6.

Se formeaza buletele mici si se dau prin pesmet, apoi se prajesc in ulei. Pentru frigarui: 1.

Se coc felii de dovlecei, se taie cuburi o rosie si un ardei gras. 2.

Se aseaza ornamental pe bete de frigarui. Sosul: PREPARARE: Se amesteca 2 linguri salata de vinete, 1 lingura de smantana si o lingurita mustar boabe. Pofta buna!Bulete de linte:PREPARARE: 1.

Se fierbe lintea 30min in apa multa cu o foaie de dafin, se strecoara. 2.

Se mixeaza lintea cu ceapa si cu usturoiul. 3.

Se amesteca apoi cu ouale, mararul tocat marunt si morcovul dat pe razatoarea mica. 4.

Se potriveste gustul cu sare si piper. 5.

Se adauga pesmet pana devine o pasta modelabila (aproximativ 8 linguri). 6.

Se formeaza buletele mici si se dau prin pesmet, apoi se prajesc in ulei. Pentru frigarui: 1.

Se coc felii de dovlecei, se taie cuburi o rosie si un ardei gras. 2.

Se aseaza ornamental pe bete de frigarui. Sosul: PREPARARE: Se amesteca 2 linguri salata de vinete, 1 lingura de smantana si o lingurita mustar boabe. Pofta buna! Se poate sosul acesta cu orice fel de legume fierte sau coapte pe gratar. Iar compozitia de linte se poate modela sub forma de chiftele mari, pentru hamburgeri vegetarieni.