Puneti la scurs ciupercile; taiati muschiul tiganesc si ardeii cubulete; ceapa verde rondele si radeti telemeaua si cascavalul. Bateti spuma tare albusele cu un praf de sare. Adaugati pe rand galbenusurile, faina, smantana, pesmetul, cascavalul, telemeaua, ciupercile, ardeiul, ceapa si muschiul tiganesc. Omogenizati bine si potriviti de sare si piper, dupa gust. Turnati intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 50 min sau pana ce este copt si rumenit frumos. Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet. Serviti feliat.

Puneti la scurs ciupercile; taiati muschiul tiganesc si ardeii cubulete; ceapa verde rondele si radeti telemeaua si cascavalul. Bateti spuma tare albusele cu un praf de sare. Adaugati pe rand galbenusurile, faina, smantana, pesmetul, cascavalul, telemeaua, ciupercile, ardeiul, ceapa si muschiul tiganesc. Omogenizati bine si potriviti de sare si piper, dupa gust. Turnati intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 50 min sau pana ce este copt si rumenit frumos. Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet. Serviti feliat.