Se pun la inmuiat caisele deshidratate in lapte timp de jumatate de ora. In acest timp se rade telemeaua si se freaca cu branza Brie si urda pana compozitia devine omogena si pastoasa. Apoi se formeaza din aceasta pasta densa de branza niste galuste cu cate o caisa la mijloc, folosindu-ne de doua lingurite, astfel incat caisa sa fie complet acoperita de branza. Apoi, cu mana inmuiata in apa calda, se pot rotunji. Se taie rondele de ceapa rosie, se aseaza pe ele cate o buleta si se presara deasupra putina boia iute. Se poate orna, fie deasupra, fie pe farfurie alaturi de bulete, cu felii de rosii, bilute de castravete obtinute cu o ustensila de decupat legume.

Se pun la inmuiat caisele deshidratate in lapte timp de jumatate de ora. In acest timp se rade telemeaua si se freaca cu branza Brie si urda pana compozitia devine omogena si pastoasa. Apoi se formeaza din aceasta pasta densa de branza niste galuste cu cate o caisa la mijloc, folosindu-ne de doua lingurite, astfel incat caisa sa fie complet acoperita de branza. Apoi, cu mana inmuiata in apa calda, se pot rotunji. Se taie rondele de ceapa rosie, se aseaza pe ele cate o buleta si se presara deasupra putina boia iute. Se poate orna, fie deasupra, fie pe farfurie alaturi de bulete, cu felii de rosii, bilute de castravete obtinute cu o ustensila de decupat legume. Se servesc reci sau la temperatura camerei.