Intr-un castron se combina otetul, uleiul, ceapa, mierea, mustarul si sarea. Se amesteca toate foarte bine si se adauga circa 1/3 din cantitatea de smeura. Se amesteca bine avand grija sa zdrobim bine de tot fructele. In alt vas se pune puiul taiat fasii si aproximativ jumatate din cantitatea de dressing si se amesteca bine ca sa se acopere puiul peste tot cu sosul.. Se pune salata intr-un castron larg, punem puiul cu sos deasupra si restul de smeura, amestecam usor ca sa nu zdrobim fructele. Se presara deasupra fulgi de migdale. Dressingul ramas se pune intr-o sosiera si se serveste separat la masa, cine doreste mai mult dresing adauga in farfurie.

Intr-un castron se combina otetul, uleiul, ceapa, mierea, mustarul si sarea. Se amesteca toate foarte bine si se adauga circa 1/3 din cantitatea de smeura. Se amesteca bine avand grija sa zdrobim bine de tot fructele. In alt vas se pune puiul taiat fasii si aproximativ jumatate din cantitatea de dressing si se amesteca bine ca sa se acopere puiul peste tot cu sosul.. Se pune salata intr-un castron larg, punem puiul cu sos deasupra si restul de smeura, amestecam usor ca sa nu zdrobim fructele. Se presara deasupra fulgi de migdale. Dressingul ramas se pune intr-o sosiera si se serveste separat la masa, cine doreste mai mult dresing adauga in farfurie.