Curatati, spalati si lasati agrisele la scurs. Crusta: Framantati bine amestecul obtinuta din 200 g faina, 100 g unt si scortisoara pudra, obtinand o compozitie omogena, cu aspect de firimituri. Aluat: Frecati spuma untul cu zaharul, iar dupa ce acesta s-a dizolvat, inglobati oul, sarea, coaja rasa de lamaie, restul de faina cernuta impreuna cu praful de copt si laptele. Omogenizati bine. Intindeti si puneti aluatul intr-o tava rotunda cu pereti detasabili (cu diametrul 26- 28 cm), unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt (inclusiv peretii). Repartizati peste aluat agrisele scurse, presarati uniform zaharul brun, apoi aluatul pentru crusta. Dati la cuptorul preancalzit la 200 grade, la foc potrivit, pentru aproximativ 30- 45 min sau pana ce prajitura este coapta si frumos rumenita. Lasati la racit pe un gratar si serviti pudrata cu zahar praf.

Curatati, spalati si lasati agrisele la scurs. Crusta: Framantati bine amestecul obtinuta din 200 g faina, 100 g unt si scortisoara pudra, obtinand o compozitie omogena, cu aspect de firimituri. Aluat: Frecati spuma untul cu zaharul, iar dupa ce acesta s-a dizolvat, inglobati oul, sarea, coaja rasa de lamaie, restul de faina cernuta impreuna cu praful de copt si laptele. Omogenizati bine. Intindeti si puneti aluatul intr-o tava rotunda cu pereti detasabili (cu diametrul 26- 28 cm), unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt (inclusiv peretii). Repartizati peste aluat agrisele scurse, presarati uniform zaharul brun, apoi aluatul pentru crusta. Dati la cuptorul preancalzit la 200 grade, la foc potrivit, pentru aproximativ 30- 45 min sau pana ce prajitura este coapta si frumos rumenita. Lasati la racit pe un gratar si serviti pudrata cu zahar praf.