Se sfarama drojdia intr-un bol, adaugam deasupra ei lingurita de zahar si faina, acoperim cu toata cantitatea de apa. Dupa 5 minute dizolvam totul si varsam peste faina. Framantam si cand faina este aproape toata cuprinsa incorporam uleiul si untul moale in aluat. Aluatul trebuie sa fie suplu si foarte usor lipicios. Ungem o tava de tarta cu unt sau margarina si asezam aluatul in ea. Acoperim cu un prosop curat si lasam sa creasca. Cand a dublat volumul, amestecam untul moale cu zaharul si cu aromele, impungem aluatul cu degetul formand gauri in aluat si acoperim tartinand cu crema de unt. Presaram zahar deasupra din belsug si bagam la cuptor la 200 c pana cand este rumenita (~25-30 de min.) Lasati sa se racoreasca (daca aveti rabdare :wink: ) si serviti. Pofta buna!Se sfarama drojdia intr-un bol, adaugam deasupra ei lingurita de zahar si faina, acoperim cu toata cantitatea de apa. Dupa 5 minute dizolvam totul si varsam peste faina. Framantam si cand faina este aproape toata cuprinsa incorporam uleiul si untul moale in aluat. Aluatul trebuie sa fie suplu si foarte usor lipicios. Ungem o tava de tarta cu unt sau margarina si asezam aluatul in ea. Acoperim cu un prosop curat si lasam sa creasca. Cand a dublat volumul, amestecam untul moale cu zaharul si cu aromele, impungem aluatul cu degetul formand gauri in aluat si acoperim tartinand cu crema de unt. Presaram zahar deasupra din belsug si bagam la cuptor la 200 c pana cand este rumenita (~25-30 de min.) Lasati sa se racoreasca (daca aveti rabdare :wink: ) si serviti. Pofta buna!