Detalii Rulouri de Carne cu Branza Topita si Sunca Presata
Pieptul de pui se taie feliute subtiri si se bate ca pentru snitele. Se ia cate o bucatica de piept de pui, se condimenteaza dupa gust, se pune o feliuta de sunca presata si o felie de branza topita. Cele trei componente se ruleaza intr-o bucata de folie de aluminiu, precum salamul de biscuiti, strangand bine capetele. Dupa ce le-am facut pe toate, acestea se prajesc intr-o cratita cu mult ulei, la foc potrivit. La inceput acestea o sa fie pe fundul cratitei, iar cu timpul o sa pluteasca pe deasupra uleiului. Cand incep sa pluteasca se mai lasa putin si se scot pe un platou.
Pieptul de pui se taie feliute subtiri si se bate ca pentru snitele. Se ia cate o bucatica de piept de pui, se condimenteaza dupa gust, se pune o feliuta de sunca presata si o felie de branza topita. Cele trei componente se ruleaza intr-o bucata de folie de aluminiu, precum salamul de biscuiti, strangand bine capetele. Dupa ce le-am facut pe toate, acestea se prajesc intr-o cratita cu mult ulei, la foc potrivit. La inceput acestea o sa fie pe fundul cratitei, iar cu timpul o sa pluteasca pe deasupra uleiului. Cand incep sa pluteasca se mai lasa putin si se scot pe un platou. Se mai lasa cateva minute si se desface folia de aluminiu. Se aseaza pe farfurie alaturi de garnitura dorita. Eu am pus langa sos de castraveti murati. Se servesc calde. Pofta buna!!!