Taiati fideluta ciupercile curatate si caliti impreuna cu ceapa, in ulei incins, amestecand continuu, pana scade zeama lasata de ciuperci. Adaugati cartofii cruzi, curatati de coaja si rasi pe razatoarea mare. Lasati pe foc, amestecand mereu pana ce cartofii sunt facuti pe jumatate si inmuiati bine. Condimentati cu sare, piper, boia si chilli, optional, dupa gust, omogenizati bine si lasati la racit. Inglobati apoi, ouale batute impreuna cu usturoiul, patrunjelul verde, iar la sfarsit cubuletele de sunca presata si amestecati bine. Turnati compozitia intr-un vas ceramic termorezistent, uns cu unt si tapetat cu faina, apoi nivelati. Ornati cu ardei rosu, fasii de rosii si presarati uniform cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc mediu, pana ce cascavalul este topit si marginile se rumenesc usor. Serviti portionat, cat este cald.

Taiati fideluta ciupercile curatate si caliti impreuna cu ceapa, in ulei incins, amestecand continuu, pana scade zeama lasata de ciuperci. Adaugati cartofii cruzi, curatati de coaja si rasi pe razatoarea mare. Lasati pe foc, amestecand mereu pana ce cartofii sunt facuti pe jumatate si inmuiati bine. Condimentati cu sare, piper, boia si chilli, optional, dupa gust, omogenizati bine si lasati la racit. Inglobati apoi, ouale batute impreuna cu usturoiul, patrunjelul verde, iar la sfarsit cubuletele de sunca presata si amestecati bine. Turnati compozitia intr-un vas ceramic termorezistent, uns cu unt si tapetat cu faina, apoi nivelati. Ornati cu ardei rosu, fasii de rosii si presarati uniform cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc mediu, pana ce cascavalul este topit si marginile se rumenesc usor. Serviti portionat, cat este cald.