Limba spalata o punem la fiert in supa,iar la timpul potrivit luam spuma formata deasupra.

Fierbem limba cam 1-2 ore, depinde de varsta animalului.

Daca o avem fiarta e cel mai bine.

Putem fierbe limba si in oala sub presiune.

Calda, curatam limba de pielita alba.

Ceapa curatata si taiate julien, o calim in putin ulei, adaugam pasta de gogosari, usturoiul, ciupercile feliate,, cepsoara intreaga, maslinele feliate, vinul, sare si piper.

Taiem limba, dupa ce s-a racit putin sa o putem tine cu mana, in felii cam de 1 cm grasime si o punem inapoi in supa.

Adaugam si limba la compozitia ce fierbe in vin, daca este cazul, adaugam putina supa, cat sa acopere limba si lasam sa fiarba cam 10 minute.

Punem bulionul, pasta de rosii, boiaua si lasam sa mai dea cateva clocote.

Cand toate sunt fierte bine, stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat.

Servim limba limba cu un piure de cartofi pufos, orez sau mamaliguta, fiecare dupa preferinta.

Pofta mare sa aveti !P.

S. Timpul de preparare este socotit pentru cazul in care limba am fiert-o in prealabil.