Mod de preparare a parjolutelor:Intr-un vas, punem carnea de porc tocata, peste ea adaugam faina de grau, piper macinat, condimente cu gust de legume, ierburi aromate, boia de ardei dulce, oua, painea muiata si data prin masina de carne, ceapa data prin masina de carne si usturoiul tocat marunt. Amestecam bine pana obtinem o pasta omogena.

Punem pe aragaz, la foc mare, o oala de tuci in care turnam 1 l de ulei si lasam sa clocoteasca. Cand da in clocot, punem parjolute micute, facute sub forma de bilute si le lasam sa se prajeasca bine.

Mod de preparare pentru marinata:Se curata ceapa, se taie solzisori de peste si se pune la fiert cu apa si otet. Cand da in clocot, oprim focul si lasam sa se patrunda pana se raceste. Cand se raceste, punem ceapa in strecuratoare si o lasam sa se scurga de apa.

Mod de preparare a maionezei:Se fierb 4 oua tari si se curata. Vom folosi doar galbenusurile.

Intr-un vas, punem galbenusurile fierte si cele crude. Pasam bine galbenusurile si adaugam ulei putin cate putin. Cand se ingroasa prea tare, adaugam cate o lingura de mustar si amestecam mereu adaugand ulei. Facem cata maioneza credem ca este necesar.

Intr-un vas, vom pune parjolutele, ceapa marinata, maioneza, putina sare si amestecam usor, apoi punem totul intr-un bol, platou, ce dorim noi si ornam dupa gust si preferinta. Pofta buna!