Se amesteca supa de pui si laptele, se adauga frunza de dafin, sare si piper si sa pun la foc. Intre timp se curata ciupercile, se feliaza, se spala si se toaca ceapa. Se pune ulei intr-o tigaie si se adauga ceapa tocata. Se prajeste pentru cateva minute dupa care se adauga ciupercile. Se prajesc impreuna, se adauga vinul si se fierb cateva minute, pana tot lichidul s-a evaporat. Se drege de sare, piper, usturoi si marar si se stinge focul. Intre timp laptele cu supa au inceput sa fiarba, se indeprteaza frunza de dafin si se adauga dupa aceia, malaiul, in ploaie, amestecand cu telul mereu ca sa nu se formeze cocoloase. Branza se da pe razatoare, dupa care se adauga peste mamaliga fierbinte si se amesteca in continure pana se topeste. Se ia de pe foc si se pune intr-o tava de marimea 20 cm x20cm si sa lasa la racit. Dupa racire, se scoate din tava se portioneaza in patrate mici de 2cmx2cm si se prajesc in tigaie cu putin unt combinat cu ulei. Dupa ce s-au prajit pe o parte, se intorc pe partea cealalta si se prajesc pana prind si acolo o culoare aurie. Se scot pe servetele absorbante, se acopere cu alte servetele absorbante, se preseaza usor ca sa scoatem excesul de ulei. Se aseaza apoi pe platoul de servire si se pune deasupra fiecarui patrat prajit, cate doua lingurite de ciuperci. Se presara parmesan ras deasupra (doar putin de tot) si apoi se presara si cateva fire de patrunjel proaspat (tocat desigur). Se serveste ca aperitiv la mesele festive, langa un pahar de vin de buna calitateSe amesteca supa de pui si laptele, se adauga frunza de dafin, sare si piper si sa pun la foc. Intre timp se curata ciupercile, se feliaza, se spala si se toaca ceapa. Se pune ulei intr-o tigaie si se adauga ceapa tocata. Se prajeste pentru cateva minute dupa care se adauga ciupercile. Se prajesc impreuna, se adauga vinul si se fierb cateva minute, pana tot lichidul s-a evaporat. Se drege de sare, piper, usturoi si marar si se stinge focul. Intre timp laptele cu supa au inceput sa fiarba, se indeprteaza frunza de dafin si se adauga dupa aceia, malaiul, in ploaie, amestecand cu telul mereu ca sa nu se formeze cocoloase. Branza se da pe razatoare, dupa care se adauga peste mamaliga fierbinte si se amesteca in continure pana se topeste. Se ia de pe foc si se pune intr-o tava de marimea 20 cm x20cm si sa lasa la racit. Dupa racire, se scoate din tava se portioneaza in patrate mici de 2cmx2cm si se prajesc in tigaie cu putin unt combinat cu ulei. Dupa ce s-au prajit pe o parte, se intorc pe partea cealalta si se prajesc pana prind si acolo o culoare aurie. Se scot pe servetele absorbante, se acopere cu alte servetele absorbante, se preseaza usor ca sa scoatem excesul de ulei. Se aseaza apoi pe platoul de servire si se pune deasupra fiecarui patrat prajit, cate doua lingurite de ciuperci. Se presara parmesan ras deasupra (doar putin de tot) si apoi se presara si cateva fire de patrunjel proaspat (tocat desigur). Se serveste ca aperitiv la mesele festive, langa un pahar de vin de buna calitate