Carnea tocata se condimenteaza, se amesteca cu crevetii tocati cu cutitul, ierburile tocate. Se framanta bine si se fac suluri de grosimea unui salam obisnuit si in mijloc, bucati din surimi. Se ruleaza in bacon si se asaza intr o tigaie fierbinte, unsa cu ulei. Se prajesc rulourile pe toate partile si se transfera in tava si se dau la cuptorul infierbantat la 190 grade C, 20 de minute.

Sosul: Intr-o cratita, se topeste untul, se prajesc racii si crevetii, se adauga zaharul brun. Tigaia in care s-a prajit carnea, se infierbanta cu grasimea ramasa in ea si se deglaseaza cu vinul rosu si se toarna jiul peste sosul de creveti. Se adauga sosul de rosii si supa si se lasa la foc mare sa se reduca sosul. Se condimenteaza si se paseaza sosul in blender, apoi se trece prin sita.

Cartofii noi se spala bine si se fierb in coaja, apoi se scurg de apa. Intr-o tigaie, se trag ardeii si crevetii si surimi tocati, si se adauga verdeata. Amestecul se adauga peste cartofi si se da putin la cuptor sa fie tot preparatul cald.

Servire:Intr-o farfurie adanca, se asaza garnitura, peste care se pune rulou taiat felii si se adauga sos.