Se curata conopida de frunze, se despica in buchetele si se spala bine. Se pun apoi intr-un vas cu apa sarata si se pun la foc. Se fierb pana intra furculita in ele. Se scot din apa, se scurg, se tavalesc prin oul batut si amestecat cu sare si putin piper. Se tavalesc prin pesmet dupa aceia si se aseaza inr-o tava termorezistenta unsa cu piutin ulei, pe un singur strat. Se stropesc putin de tot cu cateva picaturi de ulei. Se pun la cuptor la temperatura mare (400 f sau 200 c) si se coc pana prind o crusta aurie. Se servesc de sine statatoare cu putina smantana deasupra sau se servesc ca si garnitura langa fripturaSe curata conopida de frunze, se despica in buchetele si se spala bine. Se pun apoi intr-un vas cu apa sarata si se pun la foc. Se fierb pana intra furculita in ele. Se scot din apa, se scurg, se tavalesc prin oul batut si amestecat cu sare si putin piper. Se tavalesc prin pesmet dupa aceia si se aseaza inr-o tava termorezistenta unsa cu piutin ulei, pe un singur strat. Se stropesc putin de tot cu cateva picaturi de ulei. Se pun la cuptor la temperatura mare (400 f sau 200 c) si se coc pana prind o crusta aurie. Se servesc de sine statatoare cu putina smantana deasupra sau se servesc ca si garnitura langa friptura