Pipota, ficatul si inima se curata bine si se pun la fiert. Dupa ce au fiert acestea se trec prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt se caleste in ulei si se pune peste ficat, inima si pipota. Atentie: Se pune doar ceapa, uleiul nu!!! Ciupercile se trec si ele prin masina de tocat, dupa ce s-au spalat bine. Acestea se amesteca cu restul compozitiei obtinute. Peste compozitia obtinuta se adauga ouale batute bine si condimentele dupa gust. Cu pasta obtinuta se umple gusa, aceasta nu trebuie umpluta in totalitate, aproximativ 70 %. Apoi se coasa si se pune intr-o tava cu cusatura in jos. In tava se pune apa, aproximativ pana la jumatatea gusei. Tava se da la cuptor la foc potrivit. Cand incepe sa se rumenesca putin, se pune cu o lingura apa pe ea (din tava). Gusa se va umfla, dar aceasta nu trebuie intepata. Din cand in cand se mai pune apa pe ea (apa calda din tava), se va observa ca aceasta pe moment va da inapoi putin. Dupa ce s-a rumenit gusa, se scoate din cuptor si se pune pe o farfurie.

Pipota, ficatul si inima se curata bine si se pun la fiert. Dupa ce au fiert acestea se trec prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt se caleste in ulei si se pune peste ficat, inima si pipota. Atentie: Se pune doar ceapa, uleiul nu!!! Ciupercile se trec si ele prin masina de tocat, dupa ce s-au spalat bine. Acestea se amesteca cu restul compozitiei obtinute. Peste compozitia obtinuta se adauga ouale batute bine si condimentele dupa gust. Cu pasta obtinuta se umple gusa, aceasta nu trebuie umpluta in totalitate, aproximativ 70 %. Apoi se coasa si se pune intr-o tava cu cusatura in jos. In tava se pune apa, aproximativ pana la jumatatea gusei. Tava se da la cuptor la foc potrivit. Cand incepe sa se rumenesca putin, se pune cu o lingura apa pe ea (din tava). Gusa se va umfla, dar aceasta nu trebuie intepata. Din cand in cand se mai pune apa pe ea (apa calda din tava), se va observa ca aceasta pe moment va da inapoi putin. Dupa ce s-a rumenit gusa, se scoate din cuptor si se pune pe o farfurie. Aceasta se serveste de preferinta rece, dar se poate servii si calduta, langa garnitura dorita. Fofta buna!!! Am postat reteta pentru o singura gusa. . . dar eu am facut trei :wink: