Pentru inceput se taie legumele. Ardeiul gras, cel iute si ceapa se taie julien. Usturoiul se taie subtirire. Intr-un vas se amesteca ardeiul gras, cel iute si usturoiul si se pun deoparte pana cand o sa le adaugam in tigaie. Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul, iar cand acesta se incinge putin se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie putin, aproximativ 10 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, adaugam amestecul de ardei cu usturoi. Amestecam putin dupa care punem capacul si lasam sa se patrunda usor la foc mediu. Miscam tigaia regulat ca sa nu se prinda. Intre timp separam rosiile din conserva de suc, si le taiem bucatele micute. In sucul acestora adaugam chimenul, sarea si boiaua. Cand ardeiul s-a patruns se adauga rosiile taiate si sucul acestora amestecat cu condimentele mentionate. Se amesteca bine, dupa care se lasa tigaia fara capac, pentru a se evapora lichidul, iar compozitia se va intarii putin, aproximativ 20 de minute. Aceasta trebuie sa se intareasca putin pentru a putea face scobituri (cu ajutorul unei linguri), iar in aceste scobituri se introduc ouale. Dupa ce am pus ouale, nu mai amestecam in tigaie deloc, punem doar capacul si lasam la foc potrivit aproximativ 5 minute, pana ce ouale sunt gata.

Pentru inceput se taie legumele. Ardeiul gras, cel iute si ceapa se taie julien. Usturoiul se taie subtirire. Intr-un vas se amesteca ardeiul gras, cel iute si usturoiul si se pun deoparte pana cand o sa le adaugam in tigaie. Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul, iar cand acesta se incinge putin se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie putin, aproximativ 10 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, adaugam amestecul de ardei cu usturoi. Amestecam putin dupa care punem capacul si lasam sa se patrunda usor la foc mediu. Miscam tigaia regulat ca sa nu se prinda. Intre timp separam rosiile din conserva de suc, si le taiem bucatele micute. In sucul acestora adaugam chimenul, sarea si boiaua. Cand ardeiul s-a patruns se adauga rosiile taiate si sucul acestora amestecat cu condimentele mentionate. Se amesteca bine, dupa care se lasa tigaia fara capac, pentru a se evapora lichidul, iar compozitia se va intarii putin, aproximativ 20 de minute. Aceasta trebuie sa se intareasca putin pentru a putea face scobituri (cu ajutorul unei linguri), iar in aceste scobituri se introduc ouale. Dupa ce am pus ouale, nu mai amestecam in tigaie deloc, punem doar capacul si lasam la foc potrivit aproximativ 5 minute, pana ce ouale sunt gata. Dupa ce este gata se pune in farfurie un ou cu sos pe langa. Se poate servi si cu orez langa. Se serveste calda. Pofta buna!!!