Detalii Fenicul / fenel Alla Carbonara
Fierbeti fenicul in apa cu sare. Taiati in felii nu foarte subtiri. Caliti pe foc cu putin ulei un catel de usturoi (sau ceapa), adaugati costita afumata taiata cubulete /fasii si rumeniti totul bine. Bateti oul cu smantana, laptele, sare si putin piper. Amestecati cu costita rumenita. Intr-o tava puneti feliile de fenel una langa alta, deasupra turnati compozitia de ou si costita. Presarati abundant cu branza parmigiano sau cascaval ras. Coaceti in cuptorul incalzit, la o temperatura medie, pana se rumeneste deasupra si oul se intareste.
Fierbeti fenicul in apa cu sare. Taiati in felii nu foarte subtiri. Caliti pe foc cu putin ulei un catel de usturoi (sau ceapa), adaugati costita afumata taiata cubulete /fasii si rumeniti totul bine. Bateti oul cu smantana, laptele, sare si putin piper. Amestecati cu costita rumenita. Intr-o tava puneti feliile de fenel una langa alta, deasupra turnati compozitia de ou si costita. Presarati abundant cu branza parmigiano sau cascaval ras. Coaceti in cuptorul incalzit, la o temperatura medie, pana se rumeneste deasupra si oul se intareste.