Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante.

Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste omleta pe ambele parti.

Se lasa omleta la racit, dupa care se taie fasii de marimea unor taietei.

Se spala valeriana si se lasa la scurs. Se curata morcovul si se da pe razatoarea mare.

Se spala castravetii, se taie in doua, se indeparteaza miezul, apoi se taie.

Se amesteca branza feta cu doua linguri de smantana, coaja rasa de la o lamaie si piper.

Se formeaza trufe din compozitia de branza in mijlocul carora se pune miez de nuca si apoi se tavalesc prin boia dulce.

Intr-un borcan amestecam smantana ramasa cu mustarul, zeama de la jumatate de lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Amstecam valeriana, morcovul razuit, castravetele, omleta si pastrama.

Punem salata pe platoul de servire, ornam cu trufe de branza si turnam deasupra sosul de smantana si mustar, iar la final se presara susan negru.

Pofta buna !