Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea). Separat amestecam amidonul, zaharul, vinul, zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa. Cand carnea este aproape fiarta, adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin, potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min. La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.

Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea). Separat amestecam amidonul, zaharul, vinul, zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa. Cand carnea este aproape fiarta, adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin, potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min. La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.