Puneti la fiert separat, pentru circa 15 min, in apa usor sarata, morcovii taiati rondele si conopida desfacuta bucatele sau pana ce legumele sunt facute. Scurgeti si pastrati o parte din apa in care au fiert morcovii. Intre timp, caliti putin faina si curry in untul incins. Stingeti cu lapte si cu 100- 150 ml din apa oprita. Lasati pe foc mic, amestecand continuu, pana ce sosul incepe sa se ingroase putin. Adaugati legumele fierte si scurse, ceapa si patrunjelul verde si lasati pe foc mic, fara sa fierbeti, amestecand usor, pana se incalzesc toate ingredientele. Potriviti de sare si piper, dupa gust. Serviti cat este calda. Este o garnitura potrivita langa orice fel de carne.

Puneti la fiert separat, pentru circa 15 min, in apa usor sarata, morcovii taiati rondele si conopida desfacuta bucatele sau pana ce legumele sunt facute. Scurgeti si pastrati o parte din apa in care au fiert morcovii. Intre timp, caliti putin faina si curry in untul incins. Stingeti cu lapte si cu 100- 150 ml din apa oprita. Lasati pe foc mic, amestecand continuu, pana ce sosul incepe sa se ingroase putin. Adaugati legumele fierte si scurse, ceapa si patrunjelul verde si lasati pe foc mic, fara sa fierbeti, amestecand usor, pana se incalzesc toate ingredientele. Potriviti de sare si piper, dupa gust. Serviti cat este calda. Este o garnitura potrivita langa orice fel de carne.