Umplutura: Amestecati intr-un bol grisul racit, branza sfaramata, ouale si mararul pana obtineti o compozitie cremoasa. Aluat: Framantati un aluat neted, elastic si nelipicios din faina, otet, sare si apa calduta. Inveliti in folie alimentara si lasati la odihna, 30 min, la temperatura camerei. Pe masa de lucru usor infainata impertiti aluatul in 10 parti egale. Intindeti cu sucitorul, pe rand, fiecare bucata, intr-o foaie rotunda de aproximativ 20 cm diametru si ungeti cu untura toata suprafata discului. Suprapuneti toate foile de aluat unse, una peste alta, ungand si ultima foaie cu o cantitate mai mica de untura, cat sa nu se usuce aluatul. Acoperiti cu o folie alimentara si lasati din nou la odihna, pentru 15- 20 min, la temperatura camerei. Intindeti apoi, cu sucitorul, deodata, toate foile suprapuse, incepand din mijloc spre margine, intr-o singura foaie de aproximativ 50 cm diametru. Aveti graija ca au tendinta sa alunece si sa se lipeasca de sucitor. Infainati putin sucitorul. Decupati putin din margini pentru a favoriza la copt desfacerea in foite si puneti umplutura sub forma de cerc cu diametrul de 25- 30 cm. Aduceti aluatul dinspre margini spre centru, acoperind umplutura si transferati intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus batut cu cateva picaturi de apa. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 25- 30 min, la 190 grade sau pana ce placinta este coapta si frumos rumenita. Scoateti pe un gratar si lasati la racit. Serviti placinta foitata cu branza, portionata in felii.

Umplutura: Amestecati intr-un bol grisul racit, branza sfaramata, ouale si mararul pana obtineti o compozitie cremoasa. Aluat: Framantati un aluat neted, elastic si nelipicios din faina, otet, sare si apa calduta. Inveliti in folie alimentara si lasati la odihna, 30 min, la temperatura camerei. Pe masa de lucru usor infainata impertiti aluatul in 10 parti egale. Intindeti cu sucitorul, pe rand, fiecare bucata, intr-o foaie rotunda de aproximativ 20 cm diametru si ungeti cu untura toata suprafata discului. Suprapuneti toate foile de aluat unse, una peste alta, ungand si ultima foaie cu o cantitate mai mica de untura, cat sa nu se usuce aluatul. Acoperiti cu o folie alimentara si lasati din nou la odihna, pentru 15- 20 min, la temperatura camerei. Intindeti apoi, cu sucitorul, deodata, toate foile suprapuse, incepand din mijloc spre margine, intr-o singura foaie de aproximativ 50 cm diametru. Aveti graija ca au tendinta sa alunece si sa se lipeasca de sucitor. Infainati putin sucitorul. Decupati putin din margini pentru a favoriza la copt desfacerea in foite si puneti umplutura sub forma de cerc cu diametrul de 25- 30 cm. Aduceti aluatul dinspre margini spre centru, acoperind umplutura si transferati intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus batut cu cateva picaturi de apa. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 25- 30 min, la 190 grade sau pana ce placinta este coapta si frumos rumenita. Scoateti pe un gratar si lasati la racit. Serviti placinta foitata cu branza, portionata in felii.