Curatai de pielita palarioarele ciupercilor. Amestecati intr-un bol crema de branza, mararul si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Umpleti palarioarele ciupercilor cu amestecul de branza si infigeti cateva feliute de salam / carnaciori. Separat, pregatiti un sos mai gros decat la clatite din ouale usor batute cu sare si piper, boia si faina / pesmet, in proportie egala. Treceti ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, pana se auresc frumos. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat sunt calde calde.

Curatai de pielita palarioarele ciupercilor. Amestecati intr-un bol crema de branza, mararul si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Umpleti palarioarele ciupercilor cu amestecul de branza si infigeti cateva feliute de salam / carnaciori. Separat, pregatiti un sos mai gros decat la clatite din ouale usor batute cu sare si piper, boia si faina / pesmet, in proportie egala. Treceti ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, pana se auresc frumos. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat sunt calde calde.