Desfaceti salata in frunze si indepartati pe cele ofilite si / sau rupte. Spalati-le bine, frunza de frunza, pe ambele fete, sub jet de apa rece si puneti-le la scurs pentru cateva minute. Rupeti-le fasii / bucatele cu mana, de marime potrivita sau taiati-le cu un cutit. Puneti intr-o salatiera. Separat pregatiti un sos: dizolvati zaharul si sarea in amestecul de apa si otet. Turnati peste salata si omogenizati bine. Gustati. Potriviti de sare, zahar, dupa gust / la nevoie si amestecati. Lasati circa 10- 15 min in asteptare. Serviti ca salata langa diferite preparate.

Desfaceti salata in frunze si indepartati pe cele ofilite si / sau rupte. Spalati-le bine, frunza de frunza, pe ambele fete, sub jet de apa rece si puneti-le la scurs pentru cateva minute. Rupeti-le fasii / bucatele cu mana, de marime potrivita sau taiati-le cu un cutit. Puneti intr-o salatiera. Separat pregatiti un sos: dizolvati zaharul si sarea in amestecul de apa si otet. Turnati peste salata si omogenizati bine. Gustati. Potriviti de sare, zahar, dupa gust / la nevoie si amestecati. Lasati circa 10- 15 min in asteptare. Serviti ca salata langa diferite preparate.