Curatati palariile ciupercilor de pielita. Taiati cascavalul in bucati paralelipipedice de marimea diametrului ciupercilor. Presarati-le cu cimbru, inveliti-le cu feliile de sunca presata / bacon si fixatile in causul palariilor, la mijloc. Separat, intr-un bol, bateti usor ouale, paprika si sare, piper, dupa gust. Adaugati, in cantitati egale, faina si pesmet, astfel incat sa obtineti un amestec mai gros, ca pentru snitele si care curge greu. Treceti cu grija ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in baie de ulei incins, la foc mediu, pe toate fetele, pana se auresc frumos. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat sunt calde, ca aperitiv sau ca fel principal, alaturand, dupa dorinta, optional, o salata de cruditati.

Curatati palariile ciupercilor de pielita. Taiati cascavalul in bucati paralelipipedice de marimea diametrului ciupercilor. Presarati-le cu cimbru, inveliti-le cu feliile de sunca presata / bacon si fixatile in causul palariilor, la mijloc. Separat, intr-un bol, bateti usor ouale, paprika si sare, piper, dupa gust. Adaugati, in cantitati egale, faina si pesmet, astfel incat sa obtineti un amestec mai gros, ca pentru snitele si care curge greu. Treceti cu grija ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in baie de ulei incins, la foc mediu, pe toate fetele, pana se auresc frumos. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat sunt calde, ca aperitiv sau ca fel principal, alaturand, dupa dorinta, optional, o salata de cruditati.