Spalam inimile, pipotele si ficatul precum si pieptii de pui. Ceapa o curatam, spalam si apoi o tocam, spalam ardeiul si il tocam. In oala cu presiune (kukta) punem inimile si pipotele impreuna cu putin ulei, ceapa, boia, sare, piper si ardei, adaugam apa, atasam capacul si punem la foc. In alt vas punem ficatul de pui cu putin ulei, sare, piper si ceapa si il prajim. Scoatem ciupercile din conserva, le spalam bine, apoi le mai fierbem putintel in vin dupa care le punem separat. . Cand pipotele si inimile sant fierte, strecuram de apa (o pastram la congelator ca este buna la o alta mancare sau la orez) dupa care macinam totul la masina de carne (sa nu uitam sa adaugam ciupercile puse deoparte). Punem compozitia rezultata intr-un vas mai mare si amestecam cu ouale crude, dregem de sare si piper daca mai este cazul, adaugam usturoi daca vrem mai picant, punem fire de ceapa verde proaspata si fin tocata, marar dupa gust, patrunjel proaspat tocat si circa 50-60 gr de branza (din cea pe care o alegem sa o folosim). Omogenizam totul, acoperim si dam la frigider sa se intrepatrunda bine aromele. Facem clatitele (asta daca nu le avem deja pregatite din timp). Facem aluatul de clatite dupa reteta dorita, dar nu punem zahar in compozitie ci adaugam mai multa sare si marar tocat precum si usturoi. Luam un vas termorezistent, stropim cu putin ulei in interior si asezam clatitele una langa alta, usor trecand una peste alta, pe peretii si fundul vasului, lasandu-le sa cada peste peretii tavii. Presaram un strat de branza rasa peste ele dupa care asezam compozitia de carne, doar pana la jumatate, asezam ouale fierte si acoperim cu restul de amestec si un strat de branza rasa. Ridicam marginile clatitelor si acoperim compozitia, avand grija sa lipim clatitele cu branza rasa (se va topi la caldura cuptorului si va tine clatitele lipite bine). Acoperim vasul si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora la temperatura mare. Scoatem din cuptor, indepartam folia cu care am acoperit, lasam la racorit putin dupa care rasturnam pe un platou, si decoram cu patrunjel proaspat tocat dupa dorinta .....

Spalam inimile, pipotele si ficatul precum si pieptii de pui. Ceapa o curatam, spalam si apoi o tocam, spalam ardeiul si il tocam. In oala cu presiune (kukta) punem inimile si pipotele impreuna cu putin ulei, ceapa, boia, sare, piper si ardei, adaugam apa, atasam capacul si punem la foc. In alt vas punem ficatul de pui cu putin ulei, sare, piper si ceapa si il prajim. Scoatem ciupercile din conserva, le spalam bine, apoi le mai fierbem putintel in vin dupa care le punem separat. . Cand pipotele si inimile sant fierte, strecuram de apa (o pastram la congelator ca este buna la o alta mancare sau la orez) dupa care macinam totul la masina de carne (sa nu uitam sa adaugam ciupercile puse deoparte). Punem compozitia rezultata intr-un vas mai mare si amestecam cu ouale crude, dregem de sare si piper daca mai este cazul, adaugam usturoi daca vrem mai picant, punem fire de ceapa verde proaspata si fin tocata, marar dupa gust, patrunjel proaspat tocat si circa 50-60 gr de branza (din cea pe care o alegem sa o folosim). Omogenizam totul, acoperim si dam la frigider sa se intrepatrunda bine aromele. Facem clatitele (asta daca nu le avem deja pregatite din timp). Facem aluatul de clatite dupa reteta dorita, dar nu punem zahar in compozitie ci adaugam mai multa sare si marar tocat precum si usturoi. Luam un vas termorezistent, stropim cu putin ulei in interior si asezam clatitele una langa alta, usor trecand una peste alta, pe peretii si fundul vasului, lasandu-le sa cada peste peretii tavii. Presaram un strat de branza rasa peste ele dupa care asezam compozitia de carne, doar pana la jumatate, asezam ouale fierte si acoperim cu restul de amestec si un strat de branza rasa. Ridicam marginile clatitelor si acoperim compozitia, avand grija sa lipim clatitele cu branza rasa (se va topi la caldura cuptorului si va tine clatitele lipite bine). Acoperim vasul si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora la temperatura mare. Scoatem din cuptor, indepartam folia cu care am acoperit, lasam la racorit putin dupa care rasturnam pe un platou, si decoram cu patrunjel proaspat tocat dupa dorinta .....