Sarati, piperati fileurile de peste si dati deoparte. Radeti pe razatoarea mare morcovul si telina. Tocati marunt ceapa, usturoiul si taiati cubulete ardeiul. Caliti-le in unt incins, pana se inmoaie. Dati deoparte. Separat, in restul de unt incins, caliti ciupercile feliate pana sunt facute si zeama scazuta. Spre sfarsit, adaugati amestecul cu morcov, condimentati cu sare si piper, dupa gust si aromati cu patrunjel verde, tocat marunt. Lasati la racit. Puneti 1- 2 linguri de umplutura peste fiecare fileu, cateva frunze de patrunjel verde, rulati, sigilati cu scobitori si asezati intr-un vas termorezistent uns cu unt. Repartizati restul umpluturii peste peste si imbracati totul in maioneza. Presarati uniform cu cascaval ras. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit spre mare, pentru aproximativ 20 min sau pana ce pestele este facut, cascavalul topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita. Serviti cat este cald.

Sarati, piperati fileurile de peste si dati deoparte. Radeti pe razatoarea mare morcovul si telina. Tocati marunt ceapa, usturoiul si taiati cubulete ardeiul. Caliti-le in unt incins, pana se inmoaie. Dati deoparte. Separat, in restul de unt incins, caliti ciupercile feliate pana sunt facute si zeama scazuta. Spre sfarsit, adaugati amestecul cu morcov, condimentati cu sare si piper, dupa gust si aromati cu patrunjel verde, tocat marunt. Lasati la racit. Puneti 1- 2 linguri de umplutura peste fiecare fileu, cateva frunze de patrunjel verde, rulati, sigilati cu scobitori si asezati intr-un vas termorezistent uns cu unt. Repartizati restul umpluturii peste peste si imbracati totul in maioneza. Presarati uniform cu cascaval ras. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit spre mare, pentru aproximativ 20 min sau pana ce pestele este facut, cascavalul topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita. Serviti cat este cald.