Lasati aluatul la dezghetat. Curatati ciupercile, separati piciorusele si tocati-le marunt. Prajiti-le in putin unt, impreuna cu sunca afumata / baconul, lasati sa se raceasca, apoi inglobati parmezanul / cascavalul ras. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Separat, fierbeti palariile ciupercilor timp de 5 min in supa. Puneti la scurs si racit, apoi umpleti-le cu amestecul cu sunca si cascaval. Taiati aluatul in patrate potrivite si asezati pe fiecare, la mijloc, cate o ciuperca umpluta. Impachetati, aducand pe rand colturile spre centru si lipind aluatul cu putina apa, prin presare usoara. Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus usor batut si diluat cu lapte, avand grija sa nu pensulati partile taiate deoarece aluatul nu se va mai desface cand este pus la copt. Dati la cuptorul preancalzit, la 180 grade, la foc potrivit, pana ce aluatul este copt si frumos aurit. Serviti cat sunt calde.

Lasati aluatul la dezghetat. Curatati ciupercile, separati piciorusele si tocati-le marunt. Prajiti-le in putin unt, impreuna cu sunca afumata / baconul, lasati sa se raceasca, apoi inglobati parmezanul / cascavalul ras. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Separat, fierbeti palariile ciupercilor timp de 5 min in supa. Puneti la scurs si racit, apoi umpleti-le cu amestecul cu sunca si cascaval. Taiati aluatul in patrate potrivite si asezati pe fiecare, la mijloc, cate o ciuperca umpluta. Impachetati, aducand pe rand colturile spre centru si lipind aluatul cu putina apa, prin presare usoara. Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus usor batut si diluat cu lapte, avand grija sa nu pensulati partile taiate deoarece aluatul nu se va mai desface cand este pus la copt. Dati la cuptorul preancalzit, la 180 grade, la foc potrivit, pana ce aluatul este copt si frumos aurit. Serviti cat sunt calde.