- Se incalzeste cuptorul la 220 grade c. - Cartofii se spala foarte bine (fara a fi curatati de coaja) si se sterg apoi cu servetele absorbante. - Se taie fiecare catof in parte in felii foarte subtiri, pe aproximativ 3/4 din suprafata (astfel incat partea care urmeaza sa fie asezata in tava sa ramana intreaga). - Se topeste untul in cuptorul cu microunde. Untul topit se amesteca intr-un vas cu uleiul. - Se pensuleaza cu acest amestec suprafata fiecarui cartof si portiunile dintre feliile acestora (taiate anterior). Este utila pentru acest timp de lucru o pensula pentru patiserie cu fire foarte subtiri. - Se condimenteaza cartofii astfel pregatiti cu sare si amestec de piper alb, verde, negru si boia. - Cartofii pregatiti se pun in tava tapetata cu ulei. - Cartofii se coc in cuptorul incins timp de 50 - 60 de minute. Sunt deliciosi (usor crocanti la suprafata si moi in interior).- Se incalzeste cuptorul la 220 grade c. - Cartofii se spala foarte bine (fara a fi curatati de coaja) si se sterg apoi cu servetele absorbante. - Se taie fiecare catof in parte in felii foarte subtiri, pe aproximativ 3/4 din suprafata (astfel incat partea care urmeaza sa fie asezata in tava sa ramana intreaga). - Se topeste untul in cuptorul cu microunde. Untul topit se amesteca intr-un vas cu uleiul. - Se pensuleaza cu acest amestec suprafata fiecarui cartof si portiunile dintre feliile acestora (taiate anterior). Este utila pentru acest timp de lucru o pensula pentru patiserie cu fire foarte subtiri. - Se condimenteaza cartofii astfel pregatiti cu sare si amestec de piper alb, verde, negru si boia. - Cartofii pregatiti se pun in tava tapetata cu ulei. - Cartofii se coc in cuptorul incins timp de 50 - 60 de minute. Sunt deliciosi (usor crocanti la suprafata si moi in interior). Cartofii cei mai potriviti pentru aceasta reteta sunt cei de marime medie (mai putin cei mici sau foarte mari).