Spalati bine leusteanul fara a indeparta tijele si cotoarele care nu sunt foarte groase sau lemnoase. Lasati rasfirate pe un servet pana se zvanta. Maruntiti-le pana la consistenta de pasta (cu mixerul, cu robotul de bucatarie, cu masina de tocat carne, etc). Amestecati cu sare pana ce aceasta este dizolvata, apoi inglobati si uleiul. Umpleti pungi pentru gheata cu pasta de leustean ajutandu-va de o seringa pentru ornat. Sigilati punga, inscriptionati si dati la congelator. Se poate pastra pana la 1 an.

Spalati bine leusteanul fara a indeparta tijele si cotoarele care nu sunt foarte groase sau lemnoase. Lasati rasfirate pe un servet pana se zvanta. Maruntiti-le pana la consistenta de pasta (cu mixerul, cu robotul de bucatarie, cu masina de tocat carne, etc). Amestecati cu sare pana ce aceasta este dizolvata, apoi inglobati si uleiul. Umpleti pungi pentru gheata cu pasta de leustean ajutandu-va de o seringa pentru ornat. Sigilati punga, inscriptionati si dati la congelator. Se poate pastra pana la 1 an.