Dupa cum se stie, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a lansat anul trecut, in 2011: Cartea Regala de Bucate Din curiozitate, am pregatit aceasta tarta regala, care se regaseste in carte si iata ce a iesit: Blat: Se sfarama biscuitii marunt si se amesteca cu untul topit. Compozitia de biscuiti se intinde pe fundul unei forme rotunde, cu marginea detasabila, apoi se preseaza bine cu podul palmei. Se coace blatul 5 minute, apoi se lasa la racit. Crema: Se bat bine galbenusurile, eu le-am batut la bain-marie, adaugam laptele condensat si zeama de lamaie. Amestecati pana la obtinerea unei creme omogene. Turnati crema deasupra blatului de biscuit si o intindem bine cu lingura. Bezea: Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul tos in transe, pana albusurile lucesc si se tin de tel bine. Asamblare: Punem bezeaua formata intr-un poche cu dui in forma de stea si decoram suprafata tartei. Introducem tarta la cuptor si coacem 20-25 de minute, pana bezeaua devine usor aurie-aramie. Dupa coacere, tarta se raceste usor, iar dupa ce i se scoate formei, peretele detasabil cu atentie, tarta poate fi feliata. Se taie cu atentie, bezeaua este foarte pufoasa si va crapa instant la suprafata!Dupa cum se stie, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a lansat anul trecut, in 2011: Cartea Regala de Bucate Din curiozitate, am pregatit aceasta tarta regala, care se regaseste in carte si iata ce a iesit: Blat: Se sfarama biscuitii marunt si se amesteca cu untul topit. Compozitia de biscuiti se intinde pe fundul unei forme rotunde, cu marginea detasabila, apoi se preseaza bine cu podul palmei. Se coace blatul 5 minute, apoi se lasa la racit. Crema: Se bat bine galbenusurile, eu le-am batut la bain-marie, adaugam laptele condensat si zeama de lamaie. Amestecati pana la obtinerea unei creme omogene. Turnati crema deasupra blatului de biscuit si o intindem bine cu lingura. Bezea: Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul tos in transe, pana albusurile lucesc si se tin de tel bine. Asamblare: Punem bezeaua formata intr-un poche cu dui in forma de stea si decoram suprafata tartei. Introducem tarta la cuptor si coacem 20-25 de minute, pana bezeaua devine usor aurie-aramie. Dupa coacere, tarta se raceste usor, iar dupa ce i se scoate formei, peretele detasabil cu atentie, tarta poate fi feliata. Se taie cu atentie, bezeaua este foarte pufoasa si va crapa instant la suprafata!