Cartofii fierti (puteti sa ii fierbeti in coaja sau curtati, intregi sau deja taiati, in apa sau numai la aburi, dupa gust) si taiati in cuburi se trec prin jet de apa rece si se lasa bine la scurs dupa care ii punem in castron. Adaugam pesto* (tot sau mai putin depinde de gustul vostru), rosia taiata si mozzarlla cuburi mici si amestecam. Lasam la rece castronul cel putin 15 minute si apoi servim. * Reteta de pesto poate fi gasita aici: http://www.retete/forum/discutii/pesto-8686Cartofii fierti (puteti sa ii fierbeti in coaja sau curtati, intregi sau deja taiati, in apa sau numai la aburi, dupa gust) si taiati in cuburi se trec prin jet de apa rece si se lasa bine la scurs dupa care ii punem in castron. Adaugam pesto* (tot sau mai putin depinde de gustul vostru), rosia taiata si mozzarlla cuburi mici si amestecam. Lasam la rece castronul cel putin 15 minute si apoi servim. * Reteta de pesto poate fi gasita aici: http://www.retete/forum/discutii/pesto-8686E buna simpla sau ca si garnitura. Nu mai are nevoie de nimic, pesto contine si ulei si sare si aroma. Cine vrea poate adauga si o lingura de iaurt grecesc