Castravetii se curata de coaja, li se scot mijlocul cu seminte, apoi se taie cubulete. Usturoiul si ceapa verde se taie felii, iar verdeata se taie lejer. Castravetii si verdeata, ceapa verde, uleiul si iaurtul se mixeaza cu blenderul. Se da gust cu sare si piper, adaugam dupa gust sucul de lamaie. Gazpacho se tine la frigider cateva ore inainte de servire. Din branza de vaci portionam mici bilute care vor fi asezate deasupra fiecarei portii.

Castravetii se curata de coaja, li se scot mijlocul cu seminte, apoi se taie cubulete. Usturoiul si ceapa verde se taie felii, iar verdeata se taie lejer. Castravetii si verdeata, ceapa verde, uleiul si iaurtul se mixeaza cu blenderul. Se da gust cu sare si piper, adaugam dupa gust sucul de lamaie. Gazpacho se tine la frigider cateva ore inainte de servire. Din branza de vaci portionam mici bilute care vor fi asezate deasupra fiecarei portii. Se serveste rece, ornata cu frunze de menta si cateva picaturi de ulei de masline.