Spalati si curatati castravetele de coaja- fie de tot sau in dungi ori deloc. Taiati in doua, pe lungime si scoateti cu o lingurita, miezul cu seminte. Taiati castravetele in felii de circa 1 cm grosime. Presarati cu sare, amestecati si dati la frigidel pentru cel putin 1 ora. Scurgeti apoi, stoarceti feliile de castraveti cu mana, cat de bine puteti, fara sa le rupeti. Puneti-le intr-un bol. Separat, omogenizati bine sosul de soia, otetul, uleiul, sosul chilli, zaharul, turnati peste feliile de castraveti si amestecati. Dati din nou la rece pentru cel putin 1 ora. Pentru un gust si mai bun, lasati in frigider pana a doua zi. Serviti rece.

Spalati si curatati castravetele de coaja- fie de tot sau in dungi ori deloc. Taiati in doua, pe lungime si scoateti cu o lingurita, miezul cu seminte. Taiati castravetele in felii de circa 1 cm grosime. Presarati cu sare, amestecati si dati la frigidel pentru cel putin 1 ora. Scurgeti apoi, stoarceti feliile de castraveti cu mana, cat de bine puteti, fara sa le rupeti. Puneti-le intr-un bol. Separat, omogenizati bine sosul de soia, otetul, uleiul, sosul chilli, zaharul, turnati peste feliile de castraveti si amestecati. Dati din nou la rece pentru cel putin 1 ora. Pentru un gust si mai bun, lasati in frigider pana a doua zi. Serviti rece.