Detalii Rosioara Mediteraniana
Calamarul se scoate din marinata (contine, otet, usturoi, sare, ulei de masline si batonase fine de morcov) si se taie maruntel. Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si le trecem pe sub apa rece. Taiam salamul maruntel, ceapa foarte fin, cele doua rosii in cuburi, ardeiul fideluta, ridichile rondele fine, iar dovlecelul felii fine pe lungime. Amestecam totul impreuna cu pastele si cu vinegreta. Golim rosiile mari si umplem cu ajutorul unei lingurite cu amestecul de mai sus. Decoram cu flori comestibile, servim. Pofta buna!Calamarul se scoate din marinata (contine, otet, usturoi, sare, ulei de masline si batonase fine de morcov) si se taie maruntel. Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si le trecem pe sub apa rece. Taiam salamul maruntel, ceapa foarte fin, cele doua rosii in cuburi, ardeiul fideluta, ridichile rondele fine, iar dovlecelul felii fine pe lungime. Amestecam totul impreuna cu pastele si cu vinegreta. Golim rosiile mari si umplem cu ajutorul unei lingurite cu amestecul de mai sus. Decoram cu flori comestibile, servim. Pofta buna!