Facem o mamaliga din malai, sare ai apa, apoi o lasam sa se raceasca. Apoi o faramitam cu furculita. Intr-un vas/castron punem, carnea, mamaliga, ouale batute putin, cascavalul ras, ardeiul, moracovul si telina rase, pesmet, verdeata, sare si piper. Eu am adaugat in compozitie si 2 catei de usuroi pisati. Omogenizam bine. Lasam 15-20 min. la rece. Formam chiftele sau crochete, pe care le prajim in ulei incins.

Facem o mamaliga din malai, sare ai apa, apoi o lasam sa se raceasca. Apoi o faramitam cu furculita. Intr-un vas/castron punem, carnea, mamaliga, ouale batute putin, cascavalul ras, ardeiul, moracovul si telina rase, pesmet, verdeata, sare si piper. Eu am adaugat in compozitie si 2 catei de usuroi pisati. Omogenizam bine. Lasam 15-20 min. la rece. Formam chiftele sau crochete, pe care le prajim in ulei incins.

Se pot face si marinate cu sos de rosii. Servim cu diferite garnituri: cartofi natur, orez, paste, varza calita, insotite de o salata de cruditati. Se pot face si marinate cu sos de rosii.