Se curata legumele, se taie bucati si se oparesc in compozitia formata din otet, apa, zahar si sare. Dupa ce se racesc, se trec prin masina de tocat, sita mare, apoi se pun la fiert cu 1/2 l ulei, mestecand continuu. Se mai pune treptat, ca la maioneza, inca 1/2 l ulei. Se condimenteaza cu piper, frunze de dafin si cativa catei de usturoi. Fierberea dureaza cam 50 de minute. Se pune in borcane si se sterilizeaza.

Se curata legumele, se taie bucati si se oparesc in compozitia formata din otet, apa, zahar si sare. Dupa ce se racesc, se trec prin masina de tocat, sita mare, apoi se pun la fiert cu 1/2 l ulei, mestecand continuu. Se mai pune treptat, ca la maioneza, inca 1/2 l ulei. Se condimenteaza cu piper, frunze de dafin si cativa catei de usturoi. Fierberea dureaza cam 50 de minute. Se pune in borcane si se sterilizeaza.