Pentru aluat, dizolva drojdia in laptele caldut si 1 lingurita zahar.

Lasa sa stea 10 minute.

Bate albusurile spuma cu un praf de sare si pune-le deoparte.

Intr-un vas pune faina.

Adauga drojdia cu laptele, zaharul ramas, galbesnuruile, albusurile batute spuma,untul topit. coaja rasa si zeama de lamaie si esenta de portocale.

Framanta aluatul pana la omogenizare apoi lasa-l sa creasca 1h - 1h 30 minute la cald.

Pentru umplutura, bate albusul spuma cu zaharul pudra.

Adauga macul, vanilia, cojile de citrice si laptele si amesteca bine.

Dupa ce aluatul a crescut, intinde-l intr-o foaie de 1 cm grosime si formaza din el iepurasi si oua.

Pentru iepurasi, taie cercuri si bastonase de aluat.

Pentru fiecare iepuras, aseaza un cerc de aluat, pune in mijloc 1-2 lingurite pline de umplutura si acopera umplutura cu un alt cerc de aluat, lipind marginile cu putina apa.

Lipeste cate 2 bastonase ce vor fi urechile iepurasului.

Pune si un nas de aluat iar in loc de ochi pune stafide.

Pentru oua, taie din aluat forme ovale.

Pentru fiecare ou aseaza o forma ovala, pune im mijloc 1 lingura de umplutura si acopera umplutura cu o alta forma ovala, lipindu-le intre ele cu putina apa.

Incinge cuptorul la 180 C.

Aseaza iepurasii si ouale intr-o tava unsa cu grasime si tapetata cu faina apoi lasa-i sa stea 30 minute in tava.

Unge iepurasii si ouale cu oul batut apoi da-i la copt 40-50 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Pentru decorul oualelor, prepara plicul de Tort Gelle Transparent comform intructiunilor de pe ambalaj apoi amesteca-l cu coloranti alimentari.

Scufunda ouale in acest amestec apoi lasa-le sa stea pana cand gelatina s-a intarit.