- Se incalzeste laptele de orez / laptele de cocos impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze - apoi se scoate pastaia de vanilie. - Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca. - Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucati si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa. - Se pune bautura la frigider si se serveste rece. - Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata.- Se incalzeste laptele de orez / laptele de cocos impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze - apoi se scoate pastaia de vanilie. - Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca. - Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucati si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa. - Se pune bautura la frigider si se serveste rece. - Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata. Sursa reteta: Volumul 14 al colectiei Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe - Frappe de ciocolata si banane . Ingredientele mentionate sunt pentru doua persoane.