Se bate bine zaharul cu oul, pana devine ca o crema . Cantitatea de zahar in reteta originala (o carte de bucate) era de 80 gr. dar mie mi s-a parut cam mult si am pus mai putin. Puneti la clocotit laptele si-l turnati deasupra la crema de zahar si ou, batand in continuare pe foc 2-3 minute. Trageti deoparte si lasati sa se raceasca. Intre timp,faceti pahar de cafea concentrata la filtru . Turnati cafeaua putin cate putin, asa fierbinte, deasupra laptelui racit. Se pune la rece in frigider.

Se bate bine zaharul cu oul, pana devine ca o crema . Cantitatea de zahar in reteta originala (o carte de bucate) era de 80 gr. dar mie mi s-a parut cam mult si am pus mai putin. Puneti la clocotit laptele si-l turnati deasupra la crema de zahar si ou, batand in continuare pe foc 2-3 minute. Trageti deoparte si lasati sa se raceasca. Intre timp,faceti pahar de cafea concentrata la filtru . Turnati cafeaua putin cate putin, asa fierbinte, deasupra laptelui racit. Se pune la rece in frigider. Se serveste foarte rece, cu frisca si daca doriti, presarati deasupra putina cafea macinata. Daca nu aveti masina pentru cafea espresso, puteti opari cu pahar apa clocotita 50-60 gr. cafea macinata (de preferat proaspat macinata), apoi o filtrati.