Pentru inceput se spala si se curata inima de artere si de grasimea din exteriorAceasta se taie cubulete si se caleste putin in ulei, dupa care se pune putina apa si se lasa sa fiarba incet. Dupa ce inima si-a schimbat putin culoarea, se adauga ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba si ceapa putin, dupa care se adauga cimbrul, chimenul si piperul. Ardeiul se taie feliute si se adauga peste intreaga compozitie. Se adauga si restul de apa si se lasa sa fiarba pana ce inima se va patrunde bine. In cazul in care nu a este fiarta, iar apa a scazut se mai adauga apa pana ce aceasta va fierbe. Tocanita trebuie iese usor zemoasa. Cand legumele au fiert, iar inima de vita s-a patruns bine, se adauga sucul de rosii si boiaua. Dupa ce s-au incorporat bine cele doua ingrediente se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa 5 minute, dupa care se condimenteaza dupa gust cu vegeta si sare. Cand tocanita este gata se adauga patrunjelul tocat marunt.

Pentru inceput se spala si se curata inima de artere si de grasimea din exteriorAceasta se taie cubulete si se caleste putin in ulei, dupa care se pune putina apa si se lasa sa fiarba incet. Dupa ce inima si-a schimbat putin culoarea, se adauga ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba si ceapa putin, dupa care se adauga cimbrul, chimenul si piperul. Ardeiul se taie feliute si se adauga peste intreaga compozitie. Se adauga si restul de apa si se lasa sa fiarba pana ce inima se va patrunde bine. In cazul in care nu a este fiarta, iar apa a scazut se mai adauga apa pana ce aceasta va fierbe. Tocanita trebuie iese usor zemoasa. Cand legumele au fiert, iar inima de vita s-a patruns bine, se adauga sucul de rosii si boiaua. Dupa ce s-au incorporat bine cele doua ingrediente se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa 5 minute, dupa care se condimenteaza dupa gust cu vegeta si sare. Cand tocanita este gata se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste calda in special cu mamaliga. Pofta buna!!!