Se incalzeste cuptorul la 200 C.

Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat, aprox.20 minute, apoi se scurg, se decojesc si se amesteca cu patrunjelul tocat si sare dupa gust.

Puiul se freaca cu sarea de mare cu ierburi aromate.

Lamaia se taie in felii subtiri.

Se taie 4 bucati mai mari de folie de aluminiu apoi se ung marginile cu ou batut.

Cartofii se impart in mod egal in fiecare pachetele.

Untul de imparte in 4, fiecare portie avand cate 25 gr unt.

Fiecare bucata de unt se taie in bucatele mai mici.

Se presara cea mai mare parte din fulgii de unt peste cartofi apoi se aseaza deasupra puiul.

Peste pui se aseaza felii de lamaie si se presara untul ramas.

Se inchid pachetelele, sigilandu-le in 3 parti, dar una se lasa libera, deschizand-o precum o gura.

In gura fiecarui pachetel se toarna cate 100 ml vin alb apoi se sigileaza si aceasta.

Pachetelel se dau la cuptor 40-60 minute pana cand carnea s-a facut.