Intr-un bol cu mare se pun primele 3 ingrediente. Amestecati bine cu telul, acoperiti si lasati intr-un mediu cald 30 de minute. Adaugati berea, restul de faina si sarea. Amestecati cu o lingura de lemn sau furculita pana cand obtineti un aluat lipicioa si se desprinde usor de margini. Acoperiti din nou si lasati sa mai stea 2 ore. Cu o spatula desprindeti de pe margini si transferati pe o suprafata presarata cu faina. Nu framantati doar rulati putin modelati in forma dorita (cat mai compact). Tansferati intr-o tava cu folie de aluminiu, presarati putina faina deasupra, acoperiti din nou si lasati inca 40 de minute. Preincalziti cuptorul la 200 c (gaz 6) si introduceti o tava cu apa pe fundul cuptorului. Increstati putin painea apoi coaceti 35-40 minute sau pana cand acesta are o crusta aurie. Transferati apoi pe un gratar de racire.

Intr-un bol cu mare se pun primele 3 ingrediente. Amestecati bine cu telul, acoperiti si lasati intr-un mediu cald 30 de minute. Adaugati berea, restul de faina si sarea. Amestecati cu o lingura de lemn sau furculita pana cand obtineti un aluat lipicioa si se desprinde usor de margini. Acoperiti din nou si lasati sa mai stea 2 ore. Cu o spatula desprindeti de pe margini si transferati pe o suprafata presarata cu faina. Nu framantati doar rulati putin modelati in forma dorita (cat mai compact). Tansferati intr-o tava cu folie de aluminiu, presarati putina faina deasupra, acoperiti din nou si lasati inca 40 de minute. Preincalziti cuptorul la 200 c (gaz 6) si introduceti o tava cu apa pe fundul cuptorului. Increstati putin painea apoi coaceti 35-40 minute sau pana cand acesta are o crusta aurie. Transferati apoi pe un gratar de racire.