Detalii Ficatei de pui fragezi
Se curata ficatul de pielite, si se da fiecare bucata prin faina . Intr-o tigaie se pune rama al topit, se adauga ceapa tocata marunt si se caleste . Peste punem ficateii tavaliti prin faina si se lasa un pic pe o parte apoi se intorc . Se pune cca 100 ml apa peste si se lasa sa dea un clocot . In acest fel se formeaza un sos mai grosut . Punem peste smantana si lasam sa fiarba ptr. cca 5 minute ficateii cu smantana . Se pune in farfurie si ficatei si sos si numai atunci adaugam sarea si piperul macinat. (daca saram ficateii inainte acestia se vor intari, in acest fel ei vor ramane fragezi ) . Se poate servi cu orez .
Se curata ficatul de pielite, si se da fiecare bucata prin faina . Intr-o tigaie se pune rama al topit, se adauga ceapa tocata marunt si se caleste . Peste punem ficateii tavaliti prin faina si se lasa un pic pe o parte apoi se intorc . Se pune cca 100 ml apa peste si se lasa sa dea un clocot . In acest fel se formeaza un sos mai grosut . Punem peste smantana si lasam sa fiarba ptr. cca 5 minute ficateii cu smantana . Se pune in farfurie si ficatei si sos si numai atunci adaugam sarea si piperul macinat. (daca saram ficateii inainte acestia se vor intari, in acest fel ei vor ramane fragezi ) . Se poate servi cu orez .