Detalii Carnati de Pui cu Ciuperci Shiitake
Baconul se taie bucati si se pune intr-o tigaie si se prajeste dar avem grija sa nu il prajim prea tare sau sa ardem. Scoatem din untura dupa prajire si in grasimea ramasa prajim ciupercile care au fost spalate si tocate mai marunt. Daca nu este suficienta grasime in tava se mai poate adauga ulei putin (eu am pus ulei de seminte de struguri) . Ciupercile se prajesc cu ceapa, boia, sare si piper, si o lingurita de patrunjel uscat. Cand sant gata se scot intr-un castronas cu tot cu grasime daca mai este. Carnea se taie fasiute si se macina impreuna cu baconul si ciupercile. Se amesteca toate, se dreg de sare, piper, usturoi si patrunjel (eventual alte arome care va plac) si se framanta. Mai gustati din cand in cand compozitia si mai ajustati gustul dupa dorinta dvs. Dupa ce am terminat framantatul se umplu carnatii si se pun la zvantat pentru cateva ore sau peste noapte. a doua zi se pun in pungi (caserole) si sa pastreaza la congelator. Se servesc prajiti in ulei sau la cuptor alaturi de garnitura care va place.. Dupa dorinta, daca nu vreti sa aveti carnati, se fac chiftele mai mari care se aplatizeaza pana ajung la grosimea de 1 cm, se congeleaza separat, pe hartie de copt si dupa congelarea totala se impacheteaza in pungi de plastic cate 2-4 bucati si se pun la congelator inapoi. Chiftelele preparate asa se pot praji pe gratar si se servesc la pregatirea hamburgerilor/cheesburgerilorBaconul se taie bucati si se pune intr-o tigaie si se prajeste dar avem grija sa nu il prajim prea tare sau sa ardem. Scoatem din untura dupa prajire si in grasimea ramasa prajim ciupercile care au fost spalate si tocate mai marunt. Daca nu este suficienta grasime in tava se mai poate adauga ulei putin (eu am pus ulei de seminte de struguri) . Ciupercile se prajesc cu ceapa, boia, sare si piper, si o lingurita de patrunjel uscat. Cand sant gata se scot intr-un castronas cu tot cu grasime daca mai este. Carnea se taie fasiute si se macina impreuna cu baconul si ciupercile. Se amesteca toate, se dreg de sare, piper, usturoi si patrunjel (eventual alte arome care va plac) si se framanta. Mai gustati din cand in cand compozitia si mai ajustati gustul dupa dorinta dvs. Dupa ce am terminat framantatul se umplu carnatii si se pun la zvantat pentru cateva ore sau peste noapte. a doua zi se pun in pungi (caserole) si sa pastreaza la congelator. Se servesc prajiti in ulei sau la cuptor alaturi de garnitura care va place.. Dupa dorinta, daca nu vreti sa aveti carnati, se fac chiftele mai mari care se aplatizeaza pana ajung la grosimea de 1 cm, se congeleaza separat, pe hartie de copt si dupa congelarea totala se impacheteaza in pungi de plastic cate 2-4 bucati si se pun la congelator inapoi. Chiftelele preparate asa se pot praji pe gratar si se servesc la pregatirea hamburgerilor/cheesburgerilor