Amestecati mustarul cu 1 praf de sare, 1 lingura de otet balsamic si piperul proaspat macinat, intr-un bol. Adaugati uleiul de masline si omogenizati prin batere cu o furculita. Dati deoparte. Separat, puneti intr-o salatiera varza tocata fin si stafidele, stropiti cu restul de otet balsamic, amestecati si dati deoparte. Taiati in sferturi, cu coaja cu tot, marul spalat si sters. Indepartati casuta cu seminte si taiati in felii foarte subtiri. Stropiti imediat cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea. Pastrati cateva felii pentru ornat. Inainte de servire, puneti in salatiera cubuletele de branza / cascaval, din cantitatea de susan, feliile de mar si amestecati. Potriviti gustul de sare si piper. Decorati salata cu cateva felii de mar si presarati deasupra restul de susan prajit. Serviti imediat.

Amestecati mustarul cu 1 praf de sare, 1 lingura de otet balsamic si piperul proaspat macinat, intr-un bol. Adaugati uleiul de masline si omogenizati prin batere cu o furculita. Dati deoparte. Separat, puneti intr-o salatiera varza tocata fin si stafidele, stropiti cu restul de otet balsamic, amestecati si dati deoparte. Taiati in sferturi, cu coaja cu tot, marul spalat si sters. Indepartati casuta cu seminte si taiati in felii foarte subtiri. Stropiti imediat cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea. Pastrati cateva felii pentru ornat. Inainte de servire, puneti in salatiera cubuletele de branza / cascaval, din cantitatea de susan, feliile de mar si amestecati. Potriviti gustul de sare si piper. Decorati salata cu cateva felii de mar si presarati deasupra restul de susan prajit. Serviti imediat.