- Se separa cu grija albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza pana se obtine spuma. Se adauga treptat zaharul si se mixeaza in continuare pana ce acesta se topeste complet. - Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul intr-un bol mic apoi se adauga amestecului de albusuri si zahar, mixand compozitia in continuare la viteza mica. - Se amesteca faina, sarea si praful de copt apoi se incorporeaza treptat in amestecul pregatit anterior. - Se adauga apa si se amesteca pana la obtinerea unei compozitii omogene. - Se incalzeste cuptorul la 180 grade c. - Se tapeteaza tava cu hartie pentru copt (am folosit o tava cu urmatoarele dimensiuni: 29 x 4 x 20 cm). - Compozitia pregatita se pune in tava si se netezeste suprafata. - Se coace in cuptorul preincalzit timp de aproximativ 20 - 30 de minute. - Prajitura coapta se lasa sa se raceasca in tava apoi se taie bucatele dupa preferinta. Pentru sosul de ciocolata: - Apa si zaharul se pun intr-o cratita la foc mic, amestecand din cand in cand cu o lingura din lemn pana se topeste zaharul. - Se adauga margarina, amestecand pana ce aceasta se topeste. - Se adauga cacaua apoi ciocolata, amestecand pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se ia vasul de pe foc si se lasa sosul sa se raceasca. - Prajiturile pregatite se trec prin sosul de ciocolata apoi se tapeteaza cu fulgi de cocos.- Se separa cu grija albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza pana se obtine spuma. Se adauga treptat zaharul si se mixeaza in continuare pana ce acesta se topeste complet. - Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul intr-un bol mic apoi se adauga amestecului de albusuri si zahar, mixand compozitia in continuare la viteza mica. - Se amesteca faina, sarea si praful de copt apoi se incorporeaza treptat in amestecul pregatit anterior. - Se adauga apa si se amesteca pana la obtinerea unei compozitii omogene. - Se incalzeste cuptorul la 180 grade c. - Se tapeteaza tava cu hartie pentru copt (am folosit o tava cu urmatoarele dimensiuni: 29 x 4 x 20 cm). - Compozitia pregatita se pune in tava si se netezeste suprafata. - Se coace in cuptorul preincalzit timp de aproximativ 20 - 30 de minute. - Prajitura coapta se lasa sa se raceasca in tava apoi se taie bucatele dupa preferinta. Pentru sosul de ciocolata: - Apa si zaharul se pun intr-o cratita la foc mic, amestecand din cand in cand cu o lingura din lemn pana se topeste zaharul. - Se adauga margarina, amestecand pana ce aceasta se topeste. - Se adauga cacaua apoi ciocolata, amestecand pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se ia vasul de pe foc si se lasa sosul sa se raceasca. - Prajiturile pregatite se trec prin sosul de ciocolata apoi se tapeteaza cu fulgi de cocos.