Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein; - se sareaza si pipereaza; - se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune); - deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar; - se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora; - se scot si se trec prin faina ou si pesmet; - se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta; - se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute. Pofta buna!Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein; - se sareaza si pipereaza; - se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune); - deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar; - se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora; - se scot si se trec prin faina ou si pesmet; - se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta; - se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute. Pofta buna! Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.