Spalati hrisca in 2- 3 ape, indepartati impuritatile ce se ridica la suprafata apei si lasati la scurs. Puneti tacamul de pui portionat, in apa usor sarata si lasati sa fiarba 5- 10 min, la foc mic, din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Puneti-l in oala de supa si aruncati apa in care a fiert. Separat, prajiti carnea de pui taiata bucatele in uleiul incins pana ce incepe sa se rumeneasca, dar fara sa fie facuta. Transferati in oala de supa si adaugati 2- 3 l apa. Aduceti la punctul de fierbere. Cand incepe sa clocoteasca adaugati ceapa, pasta de ardei, dafinul, rosiile (cu bulion cu tot), dati focul la minim si lasati sa fiarba acoperit aproximativ 25 min sau pana ce carnea este aproape facuta. Adaugati hrisca si cubuletele de cartofi. Aduceti din nou la punctul de fierbere, faceti focul mic si lasati sa fiarba inca 15 min, cu oala acoperita. Intre timp, caliti rondelele de morcovi si patrunjel in uleiul incins ramas de la carne, pana ce zarzavatul este pe jumatate facut. Adaugati la ciorba, lasati acoperit, inca 10 min, la foc mic. La sfarsit, potriviti de sare, piper, dupa gust, adaugati patrunjelul verde, amestecati si stingeti focul. Acoperiti vasul cu capac si lasati 5 min sa se patrunda aromele. Serviti ciorba cat este calda, presarata generos cu frunze de patrunjel, tocate marunt.

Spalati hrisca in 2- 3 ape, indepartati impuritatile ce se ridica la suprafata apei si lasati la scurs. Puneti tacamul de pui portionat, in apa usor sarata si lasati sa fiarba 5- 10 min, la foc mic, din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Puneti-l in oala de supa si aruncati apa in care a fiert. Separat, prajiti carnea de pui taiata bucatele in uleiul incins pana ce incepe sa se rumeneasca, dar fara sa fie facuta. Transferati in oala de supa si adaugati 2- 3 l apa. Aduceti la punctul de fierbere. Cand incepe sa clocoteasca adaugati ceapa, pasta de ardei, dafinul, rosiile (cu bulion cu tot), dati focul la minim si lasati sa fiarba acoperit aproximativ 25 min sau pana ce carnea este aproape facuta. Adaugati hrisca si cubuletele de cartofi. Aduceti din nou la punctul de fierbere, faceti focul mic si lasati sa fiarba inca 15 min, cu oala acoperita. Intre timp, caliti rondelele de morcovi si patrunjel in uleiul incins ramas de la carne, pana ce zarzavatul este pe jumatate facut. Adaugati la ciorba, lasati acoperit, inca 10 min, la foc mic. La sfarsit, potriviti de sare, piper, dupa gust, adaugati patrunjelul verde, amestecati si stingeti focul. Acoperiti vasul cu capac si lasati 5 min sa se patrunda aromele. Serviti ciorba cat este calda, presarata generos cu frunze de patrunjel, tocate marunt.