era mancarea mea preferata in urma cu 13-14 ani,pe care o mancam cand mergeam la restaurantul cocosu de aur tg-mures asa se numea restaurantul unde ne ducea seful nostru de 8 martie sau la unele evenimente din firma,unde toti cei de la birouri eram invitati de sefu cel mare......................au fost vremuri foarte frumoase,din pacate el nu mai e printre noi...................

Se taie feliute subtiri din pieptul de curcan apoi se bat, se sareaza, se pipereaza putin dupa care se pune o feliuta de sunca si una de cascaval apoi din nou sunca si piept de curcan, se prind cu scobitori ca altfel nu imi statea si nu am riscat.

Se dau prin ou,apoi prin faina din nou prin ou si apoi prin pesmet dupa care se prajesc in ulei fierbinteSe serveste cald cu cascaval ras deasupra si cu garnitura de cartofi prajiti si nelipsita salata de varza sau rosii cu castraveti.

Incercati, e grozavPS:sincer nu mai stiu cum se facea doua de sunca si una de cascaval sau doua de cascaval si una de sunca,reteta o stiam de la mama unei colege care lucra la acel restaurant dar nu gaseam piept de curcan in magazine.

Sincer acele platouri cu palermo nu le voi uita niciodata erau foarte mari, aproape cat farfuria si cartofi doar 3-4 fire,era grozav si gustoase.............

Ale mele nu au iesit foarte mari,dar orcium s-au topit rapid,vina a fost a mea nu i-am spus sotului ce vreau sa fac din acel pipet de curcan si el a transat carnea ca pt gratar asa ca data viitoare voi face mai mari